Træning i Arden Fitness

Verdens bedste fællesskab i Arden Fitness

Der er rig mulighed for at få trænet kroppen godt igennem i fitnessafdelingen Arden Fitness. Vi tilbyder en bred vifte af forskellige træningsformer, hvor du både kan træne på hold og alene. Vi har et nyrenoveret fitnesscenter med helt nye maskiner, der indeholder de nyeste teknologier, der sikrer dig en god og sikker træning. I vores foyer har vi fået etableret et funktionelt træningsområde, hvor du kan slippe dit indre barn løs - der er både mulighed for træning med kettlebells, reb, TRX og vægtstang. Derudover har vi hver uge mange spændende hold på planen OG verdens bedste instruktører til at guide dig igennem - uanset om du er nybegynder eller øvet.

Udover et spændende træningsmiljø, kan vi også byde dig indenfor til et unikt fællesskab. Vi er nemlig ikke bare et fitnesscenter, vi er også et samlingssted, hvor mennesker mødes og deler interessen for et aktivt liv. Vi synes selv, at vi har verden bedste fællesskab - men det har vi på grund af verdens bedste medlemmer. Det bedste af det hele er, at der er plads til ALLE - også dig!

Vi har sat prisen helt i bund - men kvaliteten i top!

  • Billig månedlig pris!
  • Kom godt igang med gratis personlig intro!
  • Unikke træningsrammer!
  • Nyt fitnesscenter med nyeste maskiner!
  • Mange ugentlige holdtræninger!
  • Ingen oprettelsesgebyr - nemt at indmelde og afmelde

Når du er medlem af Arden Fitness, er du altså ikke blot medlem af et helt almindeligt fitnesscenter – du er en del af et større fællesskab, hvor vi i samlet flok løfter Arden-Hallerne til et unikt samlingspunkt med fysisk aktivitet som omdrejningspunktet. Når vi er mange og hjælpes ad, kan vi sammen skabe mest muligt værdi for færrest mulige penge.

Som medlem af Arden Fitness er du med til at gøre Arden-Hallerne endnu bedre. Du gør det muligt for os at kunne tilbyde både fitnesscenter, holdtræning og fri adgang til svømmehallen i alle offentlige åbningstider til en fast lav pris om måneden. Vi har nemlig sat prisen på medlemsskab helt i bund - for det behøver ikke at være dyrt at være i god form! Når du melder dig ind i Arden Fitness kan du derfor også være sikker på, at vi ikke nedsætter prisen for nye medlemmer - hos os er det lige for alle.

Ønsker du at opsige dit medlemskab i Arden Fitness skal logge ind hvor du også booker hold:
http://fitness.flexybox.com/ArdenFit/Account/LogOn?ReturnUrl=%2FArdenFit

Når du logger ind, går du ind under 'medlemsoplysninger' og går helt ned i bunden, hvor du kan trykke 'opsig medlemskab'.

Vær opmærksom på at der er løbende måned + en måneds opsigelse. Du kan naturligvis benytte centret i hele din opsigelsesperiode.

Din opsigelsesperiode er gældende fra den dag, Arden Fitness modtager din mail. Når vi har registreret din opsigelse, der gælder fra den dag, du sender din mail, vil du modtage en kvittering for din opsigelse. Du skal som medlem selv kunne bevise, at du har opsagt dit medlemskab, hvis der senere opstår tvivl om dette, så derfor skal du gemme denne kvittering.

Når dit medlemskab er udløbet efter den løbende måned + en måned vil du ikke længere være registreret som medlem, og dermed heller ikke i Arden Fitness medlemssystem.

OBS! Et medlemskab kan ikke opsiges så længe man er i restance.