NYHEDER

Kost, træning & motivation

Hvordan skal jeg spise? Hvordan hænger min kost sammen med træningen? Hvor finder jeg motivationen for at træne og spise sundt? Vi hjælper dig med at få svar på alle de spørgsmål og frustrationer, der kan være omkring kost, træning og motivation. Vores aktivitetsmedarbejder Tim holder nemlig et spændende oplæg omkring kost, træning og motivation søndag d. 1. marts kl. 10.00 - ca. 11.15.

Kropsanalyse for 50 kr.

Du kan som medlem af Arden Fitness lige nu købe en kropsanalyse for kun 50 kr. For medlemmer, der har tilkøbt 'Kom godt igang' er det gratis. Du booker tid samme sted, som når du skal booke dig på holdtræning og betaler enten via mobilepay eller kontant, når du har din tid. Ved en kropsanalyse kan du blandt andet se din muskelmasse, fedtprocent og samlede vægtmasse. 

Holdtræning

Lige nu har vi rigtig mange hold på vores holdplan - og der er endnu flere på vej de kommende uger. Ja faktisk tror vi, at vi nu topper i antallet af holdtræninger. Det er super fedt, at så mange af jer har lyst til at deltage i alle vores holdtræninger - det er netop dét, der gør det muligt for os at have så mange hold. Har du nogle ønsker eller feedback til vores hold?

Vekommen til Arden-Hallernes hjemmeside

Arden-Hallerne er et moderne idrætsanlæg med aktiviteter for både store og små, grupper og individualister.

Arden-Hallerne ejer også Arden Fitness, hvor der tilbydes en bred vifte af spændende sundhedstilbud. Som medlem af Arden Fitness betaler du en fast lav månedlig pris og får for dette fri svømning i offentlig åbningstid, holdtræning og fitnesscenter. Derudover har vi også træning for seniorer med vores attraktive Aktiv Senior-medlemsskab og træning for de helt unge med Aktiv Junior.