NYHEDER

Vi er tilbage!

Sommerferien er et overstået kapitel og vi er tilbage på vores pladser i Arden-Hallerne. Vi glæder os til den kommende tid, hvor vi åbner op for flere aktiviteter i hallen. Blandt andet vil vi på mandag åbne Forbrændingen. Vi er ved at klargøre hallen til at kunne rumme flere mennesker - samtidig med at vi stadig skal holde afstand og holde en god hygiejne. Når du er i hallen, vil der være oplysninger om at holde afstand og der er mange steder opsat automater med desinficerende. 

Svømmehallens åbningstider

Pr. 1. august 2020 vil der igen være normale offentlige åbningstider i svømmehallen. Tirsdage, torsdage, fredage og søndage kan du derfor besøge Arden Svømmehal og tage en svømmetur. Ønsker du at se de konkrete åbningstider, kan du finde dem ved at klikke dig ind her. Vi skal alle huske, at vi stadig skal holde afstand til hinanden og holde en god hygiejne. For at forebygge smitte af COVID-19 har vi ikke udstyr tilgængeligt. 

Åbning efter COVID-19

Vi er igang med en genåbning af vores aktiviteter i Arden-Hallerne - noget har åbent her i sommerferien og andet åbner engang efter sommerferien. Det er et omfattende arbejde med mange retningslinjer, som både vi og vores brugere skal forholde sig til. For at sikre os en sikker og ordentlig genåbning åbner vi op i etaper, hvor ikke alle datoer er fastlagt endnu. Ved at klikke dig ind her kan du holde dig opdateret på situationen i Arden-Hallerne.

Vekommen til Arden-Hallernes hjemmeside

Arden-Hallerne er et moderne idrætsanlæg med aktiviteter for både store og små, grupper og individualister.

Arden-Hallerne ejer også Arden Fitness, hvor der tilbydes en bred vifte af spændende sundhedstilbud. Som medlem af Arden Fitness betaler du en fast lav månedlig pris og får for dette fri svømning i offentlig åbningstid, holdtræning og fitnesscenter. Derudover har vi også træning for seniorer med vores attraktive Aktiv Senior-medlemsskab og træning for de helt unge med Aktiv Junior.