< Tilbage

Frivillig i Arden Hallerne?25-09-2023 - 09:36

Kunne du tænke dig at være en del af et hyggeligt fællesskab, og samtidig hjælpe med at løse forskellige opgaver i Arden Hallerne? Så læs lige med!

Arden Hallerne er et sjovt sted at være. Året rundt er der masser af aktiviteter og arrangementer. Børn, unge og seniorer går til fitness og i svømmehal, og er aktive så det er en sand fornøjelse. Derfor skabes der også bånd og relationer på tværs, og det er ikke uden grund at vi kalder det for "Verdens bedste fællesskab".

 

I løbet af året arrangeres der forskellige arrangementer, som kræver en ekstra hånd. Der er arrangementer som: Julefrokost, Truckerbold, MGP-fest, Familiefredage, Virksomhedsarrangementer m.fl.

 

Til disse arrangementer er der opgaver, som kræver flere hænder - det kunne f.eks. være: Opstilling af borde og stole, klargøring og anretning af mad, hjælp til industriopvask, bemanding af slikbod eller bar, adgang/armbånd, afrydning, rengøring.

 

Vi gør meget ud af, at det skal være sjovt at være på en "vagt". Derfor må det heller ikke være en lang vagt, og oftest max. 2-3 timer ad gangen, og med en præcis beskrivelse af arbejdsopgaven. På vagterne bliver der ligeledes uddelt en "CREW" trøje i passende størrelse, og du får naturligvis en kop kaffe, vand, eller sodavand undervejs.

 

Det er vigtigt for Arden Hallerne at takke alle dem, som i forvejen har ydet et stort stykke arbejde - tusind tak! Det er meget værdsat og faktisk umuligt at gennemføre ovenstående arrangementer uden jeres hjælp.

 

Så skulle du sidde derude og tænke; "Jeg har faktisk tid og rum til at hjælpe et par timer, måske en eller to gange om året" - Så hører vi meget gerne fra dig på
info@arden-hallerne.dk

 

Der er også oprettet en Facebook gruppe ved navn "Arden-Hallernes Venner" - så gå endelig ind følg siden med det samme. Her bliver alle informationer og arbejdsfordelinger lagt op løbende.

 

Vi ses i Arden Hallerne

< Tilbage