< Tilbage

Udendørstræning08-05-2020 - 12:05

Så er det på med træningstøjet - for nu er der udendørstræning klar til dig! Vi er glade for at kunne fortælle dig, at vi begynder på udendørstræning fra mandag d. 11. maj, hvor der både vil være formiddags-, eftermiddags- og aftenhold. Træningen vil foregå udendørs bag hallen, hvor der max vil være plads til 9 medlemmer pr. hold. Klik dig ind her og læs mere om retningslinjer for deltagelse. 

 

For at vi kan leve op til de retningslinjer, der er givet i forhold til at mindske smitte af COVID-19, er det vigtigt, at du følger dette:

  • Mød op 5 min. før holdstart (ikke før)
  • Hold afstand til hinanden – både når I ankommer, men også under træning (minimum 2 meter)
  • Afsprit hænder hjemmefra
  • Vær omklædt hjemmefra; der er ikke adgang til hallens indendørsarealer (hverken toilet, omklædning eller lignende
  • Bliv hjemme hvis du har de mindste sygdomstegn

Derudover er alle andre retningslinjer udsendt fra myndighederne selvfølgelig også gældende. Ved hallens udendørsareal vil du kunne se en oversigt over de forbehold, der er opstillet.  

 

Du booker dig ind på holdtræning, som du plejer via dit login på hjemmesiden. For at så mange som overhovedet muligt kan få glæde af vores træning, kan du MAX deltage i ét hold pr. dag; husk derfor kun et booke dig ind på et hold, da du automatisk vil blive slettet, hvis du står flere steder.

 

Instruktøren sørger for at fremmøde dig efter holdet, så derfor skal du ikke gøre andet end at møde op 5 min. før holdstart. Sørg for at have drikkedunk med vand og et håndklæde med hjemmefra.

 

Træningstilbuddet gælder kun aktive medlemmer i Arden Fitness.

 

< Tilbage