Gå til startsiden

 

SVØMMEHAL


Arden svømmehal er det ideelle sted for vandbaseret aktivitet. Vi tilbyder intet mindre end tre bassiner, så der er noget for enhver smag. Om det er leg, motion eller begge dele så er du velkommen i Arden Hallerne.

 

Vores bassiner:


Stort bassin
Svømmehallen har et stort bassin på 12.5 m x 25 m. Bassinet har en 1 meter og en 3 meter vippe. Temperaturen er 28 grader. Til offentlig åbent er der sat et par baner af til motionssvømning, mens resten af bassinet er til leg og udspring.
 

Børnebassin
Vores børnebassin er 4m x 7m og skråner fra 40 cm dybde til 60 cm. Det giver de mindste en tryg ramme til, at tage de første spæde svømmetag og finde glæden ved vandet.

 
Varmtvandsbassin
Vores nye varmtvandsbassin er 5m x 6m og 1.35 m i dybden. Med dets 35 grader er det ideelt til genoptræning, ligesom det er meget populært til babysvømning.
Endelig er det med den dejlige temperatur og det indbyggede spa-hjørne, oplagt til lidt luksus i dagligdagen. Varmvandsbassinet er altid åbent i den offentlige åbningstid, og kan benyttes frit når den almindelige entre er betaltArden Hallerne           Hvarrevej 6-8            9510 Arden          Tlf.: 98561631/98561192             arden-hallerne@hotmail.dk